Ibland vill man bara skjuta sig

Edvard spydde just upp hela lunchen över sig själv, bordet och stolen.

Undrar om det är nån vits att sätta på honom kläder idag?

Kommentarer
Postat av: Gunnel

usch då det var inte så roligt förstår jag,undrar om han oxå kanske har ont i halsen när han spyr så mycket, hoppas resten av dagen var bra ialla fall.
kramar till er från mig

2007-03-15 @ 15:11:57
Postat av: Jenni

Nu har han haft några bra dagar, men hostar ganska mycket igen på natten istället. Matte hörde på träningen igår att det går vattkoppor några kvarter bort, och vi funderar på att göra ett besök till helgen.. Usch. Det enda som talar emot är att stackars Eddie förmodligen kommer att bli sjuk på sin ettårsdag, och det känns ju inte så schysst.. Vad tror du? Jag ska nog ringa dr. Frans och fråga också.

Hur går det med renoverandet där uppe?? Massor med kramar från mig och den lilla sötisen som ligger och sover så gott

2007-03-22 @ 10:11:52
Postat av: gunnel

Har han varit förkyld igen menar du..oj stackar lilla älsklingen han har verkligen fått vara sjuk det skulle ju vara bra om han slapp vattkoppor nu men man kan aldrig värja sig kommer det så kommer det det blir ju lite jobbigt för dig som är hemma du vet ju att jag ställer upp om det blir för jobbigt, han är ju så underbar att få rå om.Skulle vara roligt om ni kom o hälsade på ni får bo i det nyrenoverade rummet och Edvard hoppas jag får bo med farmor o farfar.
Anders håller på att lägga golvet i trärummet nu sen ska vi måla tågrummet och lägga golv där, det går så bra han knogar några meter i taget när han kommer från jobbet, vi har ju inte bråttom med att bli färdig, huvudsaken ett rum är klart så ni får sova ordentligt eller hur?
Ha det nu så bra och var rädda om er och krama EDVARD från oss

2007-03-22 @ 18:34:38
Postat av: Jenni

Frasse sa att vi skulle vänta med vattkopporna. Dom små barnen drabbas inte så hårt av kliande koppor, men de kan få allvarligare inflammationer istället. Så vi håller oss borta från smitthärden...
Blir kul att ses nästa helg! Spännande att se det "nya" huset! Hälsa din fina man, kram kram

2007-03-24 @ 13:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback