Shopping

Farit runt på stan med systeryster idag. Var ute efter mamma-kläder, men det blev bebis-kläder istället... Vi hittade en skitfrän Ramones-tröja i storlek 68. Så jävla cool! Och så pyttesmå svarta jeans till.

Jag längtar efter den lille/lilla!

Börjar få en rejäl put-mage nu förresten.

Sömn-maraton

Har jobbat nattskift en vecka nu, vilket inte brukar vara något större problem, men nu har det inte alls gått bra. Har snittat tre timmar sömn per dygn, och det är definitivt inte tillräckligt för mig. Har haft märkliga puls-rusningar ett par dagar. Känner mig anfådd och uppstressad, trots att jag sitter ner och tar det lugnt. Läste att gravida ofta känner av sånt så jag körde på som vanligt. (Kollade blodtryck och puls på jobbet - bra värden.)
Sen började jag kräkas. Mådde konstant illa hela dagen/kvällen igår.
Så jag tog ledigt.
Och sov 12½ timme.
Mår prima nu.

Ska ALDRIG mer beklaga mig över att jag inte känner av att jag är gravid.

Måndag

Oj vilken häääärlig helg jag har haft! Vi försökte gå ut och käka i fredags med mupparna (syster och hennes sambo) men det var ju helt omöjligt att få bord nånstans. Efter att ha vandrat stan runt några varv fick syster ont i fötterna, så vi bytte skor. Kände mig som en transa när jag klapprade runt i hennes vita spetsiga högklackade skinnpjuck i jakt på mat. Till slut blev det kinesiskt. Trevligt och gott. Kanske Banana Fritata (sjunges med samma melodi som Hakuna Matata) är den craving jag letat efter?

I lördags inte många knop gjorda. Bara lökade hela dagen. Mysigt. Matte har varit hemma från några träningar oxå - han tog emot en spark med huvudet i onsdags, inget allvarligt men nog för att vila ett par dar - så vi har fått softa ordentligt ihop. Känns nästan som en mini-semester. Fast hemma.

Våffelfrukost på söndagen. Spelade Doom 3 och klämde några Six feet under avsnitt. Sen på kvällen for vi ner på Station och såg Damien Jurado. Fantastiskt mysigt! Att det gått två år sen han var här och spelade sist. Lite kasst ljud, men ändå en bra konsert. Ohio som sista låt. Det kom en tår.

Och nu är det måndag kväll och jag ska snart gå till jobbet. Natt-veckor. Suck.

Arbets-koma

Med risk för att låta fantasi-lös:

Trött.

Mkt trött.

Men nu beror det nog på att jag jobbat mkt. På olika ställen. Vilket är spännande och roligt, men lite stressigt och nervöst också. Jobbigt när man inte ens vet hur kaffet bryggs... Det är mycket att lära sig, många nya människor (alla namn!) och olika rutiner överallt. Blir nästan lite svårt att hålla isär avdelningar, personal, händelser och dagar.  Men så här är det ju alltid i början.

Gulla med katterna och glo på tv är allt jag pallar ikväll. Helt slut i huvet.

Några fingrar whiskey skulle sitta fint... men det får ju dröja ett halvår eller två. Suck.