Hjärtat

Just ja! Har fått svar ifrån EKG-doktorn. Mitt hjärta slår bara ofarliga extraslag, så det var inget att oroa sig för. Pust. Har däremot börjat äta nåt slags hormon eftersom sköldkörteln inte riktigt jobbar som den ska. Men detta är heller inget att bekymra sig över tydligen.

Nä, undra om man skulle gå å bleka på rötterna lite nu. Ser lite sådär lagom white-trashig ut just nu..Knubbsälen jag

Nu så! Nu har vi köpt oss en digitalkamera! Matte smyger runt som en paparazzi i lägenheten och det blixtrar till när man minst anar det. Tydligen så är det väldigt viktigt att dokumentera när jag till exempel står och diskar... Men det som är riktigt förvånande är hur fort det gick för min söta man att förvandlas till Bingo Rimér! Jag tvingas ideligen radera kort på mig själv när jag duschar/badar. Argument som "jag ska bara ta på magen!" har jag redan genomskådat. Hittar bilder på mig själv: händer som försöker skyla nakna bröst och sånt, vilket i sig inte är helt fel, men som är tagna med nåt slags bistert social-realism-filter. Och med BLIXT. Föga smickrande med andra ord.

Fast jag är inte ett dugg bättre själv. Jag har flera långa filmsekvenser på min härlis. Men han är ju skitsnygg så det är en helt annan sak.


Grodans bo

Grodans bo

Fredag för två veckor sedan.

Iron lady

Mina järnnivåer är okej igen!! Var hos barnmorskan i förrgår och fick godkänt. Alla värden är bra, och jag är negativ där det är positivt (hepatit, hiv och sånt).

Nu är det bara mina knepiga hjärtklappningar som är under utredning. Var hos en läkare i onsdags, och en annan igår. Dom kollade EKG och blodtryck och nya blodprover. Och så fick jag ett 24-timmars EKG fasttejpat på bröstet igår. En massa sensorer och kablar och så en bandspelare stor som en pocketbok på magen. Den ska spela in min hjärtrytm.
Fast jag smyger runt och låtsas vara värsta undercover-knarkspan-polisen med smyglyssningsapparatur under skjortan... Inte så glamouröst som i TV-deckarna måste jag dock meddela. Kliar och skaver som faan.
Men snart ska den av, tack och lov. Bara tio minuter kvar faktiskt.

Annars så...? SNÖ!! Nu är det äntligen vitt och ljust ute!

Och så har jag slutat mitt gamla jobb! Vi träffades en sista gång i onsdags och fikade tårta (landstinget bjöd hör och häpna), och klappade varandra på axlarna. Lite konstig känsla att det är över nu efter nästan två år. Man tar sina sandaler och tepåsar och böcker och går hem. Och ska inte tillbaks.

Men nu ska jag plocka bort elektronik från tuttarna, så ha det bra hörrni, puss puss