Pojken som kan gå!

26019-97

Vi var på 1-års-kalas igår, och Ed är ju som vanligt minst. Eller iallafall yngst. Han har kutat om Alva i både längd och vikt nu.. Nåja, han verkar få så himla bråttom när han träffar dom stora killarna och tjejerna. Så igår fick han för sig att han kunde gå. Och det gick! TRE STEG. Och vilken tur att det inte bara var jag och Matte som såg det, då hade väl ingen trott oss.

Men nu luktar det misstänkt från en liten pojke här. Gotta go.

Kommentarer
Postat av: farmor o farfar

ÅÅÅ vad spännande, vilken kille, hoppas han gör om det när vi kommer, vi läääängtar så mycket efter honom och er oxå förstås.Vilken härlig bild på honom. Kram från oss, syns snart.

2006-12-04 @ 13:14:36
Postat av: Charlotte

Snygg killen där... hihihihi!!! Nu e jag då pigg o kry... måste vart nå jävla snabbskit jag fick.. Vi höres... kram kram

Postat av: Jenni

Visst är han ljuvlig, men han var inte någon solstråle igår. Någon slags 24-timmars-sjuka, med lite feber, kräkningar och trötthet. Men det är ganska mysigt att få gå och lägga sig med en kramig liten pojke.

2006-12-06 @ 10:45:21
Postat av: O L G A

När är din Ed född? Min Noak, född 13 november i fjol kom också nyligen på att han kunde stå och gå. Han är så lycklig och stolt!

2006-12-11 @ 11:40:36
URL: http://staffli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback