Torsdag f.m.

Fick ett rabatt-erbjudande från ICA Maxi i veckan. Det var: köp barnkläder för 500 kr och få 200 i rabatt. Är det en konspiration? VET dom på Maxi att vi ska bli föräldrar? Har barnmorskan skvallrat??
Eller börjar jobbet på psyk att påverka mig i paranoida banor?

Hur som helst, vi for dit och shoppade loss på små pytte-bodies och sparkdräkter, guud vad söta!

Och i tisdags köpte jag mitt första par mamma-brallor. Har redan problem med översta knappen på jeansen..


Höst-tisdag

Är vaken före tio en arbetsfri dag - rekord! Drömde att jag var på klassresa på finlandsfärja med gamla högstadieklassen, jisses vad läskigt. Jag delade hytt med Mats K. 

Sugen på flingor med lingonsylt - en craving? Har inte haft några såna än.

Andra dagen det blåser storm ute. Tänk om jag måste stanna inne å kolla på film idag också..? Eller spela lite Wolfenstein..? 

Så där ja!

Har fått igång en egen sida! Känns lite märkligt, jag förstår bara hälften än, men det löser sig eftersom. Jag började med den här för att lätt kunna hålla vänner och familj uppdaterade på mitt och Mattes familjebildande (blandannat). När vi väl har köpt oss en digitalkamera tänkte vi lägga in lite bilder och sånt. Bebisen beräknas anlända i april om allt går som det ska! Jag ska bli MAMMA. Det är STORT.

Idag är det måndag och jag är ledig några dagar. Jätteskönt eftersom jag varit så sanslöst trött den här helgen. Sov till halv tolv idag. Men först klev jag upp och sa hejdå till min vän Challe som flyttar upp til Boden ett tag. Jag föll ihop och grät på dörrmattan i hallen. Är lite extra känslig just nu.. och så vansinnigt trött hela tiden.

Var på min första nyktra och rökfria fest i fredags förresten! Jaysus! Vi hade avslutningsfest med jobbet ute i Holmsund. Det var skitkul faktiskt! Vilka underbara människor. Och vilket fint litet hus Lena!

Nu ska jag diska innan min härlis kommer hem från jobbet - det ska ju se ut som att jag har gjort NÅNTING idag, inte bara kollat på film...

Tips: Metallica - Some kind of monster. Tack Filip! Mkt bra film!

Min älskling

Min älskling


Jag på personalfest

Jag på personalfest


Det här är jag och min vän Agnes

Det här är jag och min vän Agnes


Första inlägget

Välkommen till min blogg!